zondag, september 04, 2005

Nieuwe auto

beste proathuusvrinden,
bij deze een voorproefje van ons nieuwe auto.
groetjes rj

De nieuwe Undergroundbal.


Posted by de kat van toledo on August 09, 2005 at 09:43:27: (undergroundforum)
Beste voetbalvrienden,
Hier mijn ultieme poging om meer undergrounders over de aankoopstreep te trekken. Komt 'ie,
Een bal als een bokaal: de achttienveldige lederbal.
Dit was de tot 1970 in de Bundesliga en bij de wereldkampioenschappen gebruikte voetbal(en we hebben al jaren vermoed dat het sindsdien te beklagen teloor gaan van de "lange flank" met de vervanging van dit zadelmakerskunststuk door een sneue synthetische bal in diepere samenhang moet staan).Deze handgemaakte prachtbal is zelfs beter als zijn voorganger van decennia geleden: uit natuurgelooid dik vetleer van Algauer koeien (dus: niet geperst, niet gelakt en niet met kunststoffen ingespoten)wordt hij volgens de regelen der kunst uit achttien (18) stroken genaaid, van binnen tweemaal (2x) met texstiel versterkt en voorzien van een latex blaas(met holnaaldventiel).Goedkoop is hij niet, we moeten hem koesteren en verzorgen (met ledervet), maar ook zeker gebruiken want onder invoed van de zon, regen, en ouderdoms sporen wordt hij -zoals alle goede dingen- niet rafelig maar van een grotere schoonheid.Als we hem na een paar jaar undergroundvoetbal nog eens vergelijken met zijn oorspronkelijke aankooptoestand zullen we zeggen: Het was een investering, maar een zeer goede!
Meer kan ik echt niet doen om mensen over de aankoop streep te trekken.Doe allen mee. Minstens 8x anders gaat het feest niet door.
Met vriendelijke groet
De Toledaanse Kat.
(Copyright De Kat, vanzelfsprekend)

in plaats van kaarten


Hallo beste vrienden van het Proathuus. Inmiddels zitten we midden in Glasgow. Hebben net de oranjemars van de Celticaanhangers gezien. Glasgow is DE shoppingstad van Schotland, erg gaaf allemaal. Het land van Archie, monarc of the glen is erg mooi. Hebben gisteren een alderbastend mooie brulluft gehad in het kasteel (niet onze eigen ) maar Roel heeft zich de ogen uit de kop gekeken naar al die spekbuiken van de meiden......Hoop dat Jullie W & Rj ook zo'n mooi feest hebben gehad...verder horen jullie alles wanneer we weer terug zijn.
tot dan, groet Roel en naat


di 13 september 2005 Edit 2e plaatje : Archie de man van staal.

Huntenpop












Bij deze een paar teleplaatjes
van enkele Huntenpopartiesten.
Moeizaam bij elkander gesprokkeld,
de fotograaf in kwestie is een tikkie
brak..

40+

Dit is 'm dan geworden, de leesbril van Roel......mooi he?