maandag, augustus 08, 2005

Discovery


Stephen Robinson werd met de achttien meter lange robotarm onder het ruimtevaartuig gebracht. Daar moest hij twee keramische strips verwijderen die tussen de hittewerende tegels uitstaken. Als de voegen niet makkelijk los zouden laten, zou hij een zaagje gebruiken om de uitstekende delen eraf te krijgen. Dat bleek niet nodig. De keramische strips kwamen meteen los. "Deze kwam er nog makkelijker uit", zei Robinson na het verwijderen van het tweede stuk. "Ik doe mijn eigen inspectie hier, de buik van de shuttle ziet er mooi uit. Het ziet er naar uit dat deze grote patiënt weer beter is." Vooraf had Robinson maar één zorg, zei hij in een gesprek met verslaggevers vanuit de aan het ruimtestation ISS gekoppelde Discovery. "Ik moet vooral oppassen met mijn helm, want die komt dicht bij het ruimteveer"

http://www.nasa.gov/124300main_GAP.asx
NASA is overigens gestuit op weer een nieuw potentieel probleem. Bij een cockpitraam is ook schade geconstateerd aan de buitenkant van de shuttle. Mogelijk is dat het gevolg van stukken isolatieschuim van de externe tank die loskwamen bij de lancering.
Ze weten het wel spannend te maken,
De hele landing is laaif te volgen, voor adslers,
de "show" starts at
plusminus
21:30
morgen avond ook laaif op
RTL 5
9 augustus vanaf 22:00
Edit :succesvolle landing !

Collodiaal zilver

Colloidaal Zilver is géén geneesmiddel of wondermiddel en het wordt hier dan ook niet als zodanig aangeboden.Als U ziek bent moet U een huisarts raadplegen.

Volgens een rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) uitgebracht in sept. 1996, staan infectieziekten op de eerste plaats in top-tien van de doodsoorzaken. Dr.B.R.Bloom een Amerikaanse hoogleraar in de microbiologie en immunologie en een vooraanstaand deskundige op het gebied van infectieziekten schetste tijdens zijn voordracht "De Anatomische Les" in het Concertgebouw te Amsterdam in nov. 1996, een verontrustend beeld van toenemende infectieziekten en een ontoereikend arsenaal van antibiotica. Zijn publiek voornamelijk apothekers, artsen, medisch specialisten, studenten geneeskunde en farmacie waren onder de indruk van zijn betoog. Na afloop toen we de zaal uitschuifelden, hoorde ik achter mij zeggen "Dat het erg was wist ik, maar dat het zó erg was wist ik niet"



Het is laat, maar ik dacht , ik zet dit er nog even op met een paar lappen tekst en een link of twee, misschien is er iemand door geboeid , in geïntresseerd , of heeft nog zin om met electronica in de weer te gaan.

Via een colega kwam ik op dit onderwerp, en de lange geschiedenis van zilver als antibioticum wekte mijn nieuwsgierigheid, alsmede verhalen zijdelings gerelateerd over blauw bloed, egyptenaren en cowboys (die een zilveren dollar gebruikte om hun melk te reinigen) spraken mij aan, er is veel over te zeggen ongetwijfeld, maar dient niet al te licht genomen te worden.

Het menselijk lijf werkt perfect en het gezegde : don't fix it , if it aint broke , is er een die de eeuwen zal trotseren Moet ik er nog aan toevoegen dat nulenergie een besmette naam is ?

nog wat linkjes

http://www.colloidaalzilver.nl/pag2.html
http://homepages.together.net/~rjstan/
http://www.nulpuntenergie.net/dng/colloidaalzilver.htm

Wat is precies CZ of zilvercolloïd? Colloïden (of colloïden) zijn uiterst kleine deeltjes van een stof ter grootte van enkele moleculen, die in een andere stof, meestal een vloeistof of gas, niet sedimenteren als gevolg van hun geringe gewicht, maar homogeen verdeeld blijven zweven. CZ is zo een colloïdale oplossing van zilverionen in water. Waar in het verleden colloïdaal-zilveroplossingen ook werden bereid uit diverse zilververbindingen (o.a. zilvernitraat) wordt momenteel CZ het gemakkelijkst, zuiverst en goedkoopst via elektrolyse gemaakt. Het CZ bestaat dan alleen uit positief geladen zilverionen in water. Omdat geen andere negatieve ionen aanwezig zijn die een schadelijke werking zouden kunnen hebben op de mens of op het CZ, wordt zo een uiterst effectieve CZ-oplossing bereid, die al in zeer lage zilverconcentraties werkzaam is, en bovendien zeer stabiel is door de onderlinge afstoting van de zilverionen waardoor ze niet samenklonteren en gaan uitzakken.

Ik verwacht niet dat iedereen zich hier onmiddelijk op zal storten, misschien leuk voor de" long run", heb je d'r verstand van, ervaring mee, een mening over ..ik hoor het graag

Nogmaals ga d'r niet mee aan de gang zonder je er in te verdiepen, hang niet om het even een verzilverd lepeltje in een glas, er wordt gewerkt met gedemineraliseerd water voor inwendig gebruik en met zilver dat voor meer dan 99% puur is, en zelfs dat dient gereinigd te worden.

Groeten R-J.

Edit : Wo 17 augustus 2005

Dit is de proefopstelling 3x9 volt baterijen in rij gezet, Het zilver kostte 5 euro, 50 centimeter, batterijen iets van een tientje, 27 volt er door, in een glas gedemineraliseerd water , belletjes op de min pool, een zweem komt van de pluspool, bijgelicht met een gelig lampje, oogt een beetje goor, zo smaakt het ook.. industrieel. de reactie komt traag op gang, maar versnelt zich gestaag.


Ik zal later wel weer eens bericht doen van de resultaten.

met vr groet Rj