zaterdag, januari 07, 2006

Sharon.


Sharon mogelijk zondag uit coma
Uitgegeven: 7 januari 2006 11:36
JERUZALEM -
De artsen van de doodzieke Israëlische premier Sharon willen hem mogelijk zondagmiddag uit zijn kunstmatig coma halen. Dat verklaarden zij zaterdag tegen een Israëlische publieke omroep. De geneesheren zijn van plan op het einde van de zondagochtend de narcose geleidelijk op te heffen. Zij verwachten dat Sharon in de loop van de middag ontwaakt.
Daarna hopen de artsen vast te kunnen stellen hoe het met de gezondheid van Sharon staat na een zware beroerte en enkele hersenbloedingen de afgelopen dagen. De leidende neuroloog van het artsenteam toonde zich zaterdagmiddag optimistischer over de toestand van de regeringsleider.
De directeur van het ziekenhuis verklaarde dat Sharon nog steeds in kritieke toestand verkeert. De jongste scan van de hersenen toonde een lichte verbetering, aldus de directeur zaterdagmiddag.
Hersenonderzoek
Eerder meldde de Israëlische radio dat de toestand van de 77-jarige premier nog steeds "ernstig, maar stabiel" was. Na het onderzoek, dat 25 minuten duurde, werd Sharon weer naar de afdeling intensive care gebracht. Het is niet bekend wat dit onderzoek heeft opgeleverd.
Coma
Sharon wordt medisch in coma gehouden om hem rust te geven. Hij werd vrijdag voor de derde keer geopereerd, nadat hij woensdag was opgenomen na een beroerte. Artsen hadden drie operaties nodig om de bloedingen te stoppen. Voor zijn leven wordt gevreesd. Volgens deskundigen heeft Sharon blijvend letsel opgelopen.

Actie nonnetje


Het praathuis nonnetje,
wie biedt er mee op het orginele nonnetje uit de nu al legendarische
Praathuis-topic Wat ist? het bieden begint op $ 4 euro, koopje !!
De opbrengst zal worden overgemaakt op girorekenig 1285805.
oprichters:Anja Peddemors en Harry Geritz.
Actie is afgelast,
u kunt niet meer bieden !!
Het praothuus betreud het ten zeerste dat het de actie
"nonnetje "zal moeten aflasten,de heer Eddy.H te D,
heeft heden-ochtend hard kunnen maken dat hij als eerste met het correcte antwoord kwam
en derhalverechtmatig aanspraak kan maken op het nonnetje uit het topic "wat ist?"
Eddy.H te D heeft dit recht alszodanig verzilverd door ongegeneerd, met hetkostbare kleinood (dat ondertussen zo'n hoge emotionele waarde vertegenwoordigde
voor alle geshockeerde en onthutste medewerkers
van de actie Nonnetje!),
nonchelant huiswaarts te vertrekken.

darthvader hoofding nun















groet maria
aangezien het zojuist zaterdag werd kan ik
zeggen , tot vanavond, bij de mis