maandag, mei 19, 2008

Het Proathuus maakt weer kans.

Door het wegvallen van Nathalie Lusink maakt het Proathuus weer kans om in de prijzen te vallen bij de Algemene kenniskwis vanavond in café Merleyn.. 20:00 !!
Nathalie Lusink die in Arnhem debuteerde, bleek naast een creatief kennisvermogen helaas te lijden aan het 'Ja ik-syndroom' , beter bekend als OIPD (ongeremd impulsieve profilerings-disorder) .
Met name door deze byzondere afwijking moest het kennisteam die avond genoegen nemen met een miserabele 6e plaats, daar N.Lusink tot intense frustratie van de andere teamleden telkenmale haar verassende antwoorden luidkeels door de kroeg schreeuwde..

"Maar nu zijn de kansen gekeerd" volgens Rj die een byzonder ontspannen indruk maakt "we maken een goede kans vanavond, ik heb er alle vertrouwen in, we hebben een ijzersterk team en een opmerkelijke troef achter de hand.."

Ongenoemde bronnen maken echter melding dat dit zelfvertrouwen totaal misplaatst is.. volgens
kwiskenners hangt het Intellectueel imago van het Proathuusteam aan een zijden draadje..





OIPD, WAT MOET JE ERMEE ?

Naar schatting lijdt ongeveer 7% van de mensen aan OIPD.

OIPD is vrijwel ongeneeselijk en alhoewel de OIPD patient telkens beloofd niet in herhaling te vervallen, blijkt in de praktijk dat dit maar zelden lukt.. Het is een aangeboren afwijking volgens Dr Woudes, "De patient wil wel maar vergeet dit telkens als zij gefocust raken door de kwisvraag..op het moment dat het antwoord hen dan te binnen schiet, zijn zij zich totaal niet meer van hun omgeving bewust.."

Komt Allen !

Edit..

De strijd is gestreden.. we mogen trots zijn..

een 5e plaats van de tien, 3 vragen onder de winnaar..das toch niet gek..

Hannibal passeerde de bergen, Huxley kwam voorbij, Markies de Sade en Phil Bloom.. In Friesland werd gebrouwen en Nick Drake overleed aan pillen, Chocolade saus is warm, Captain Beefhart en Lubliana..Een waar spectakel ..

voor wie dol is op Kynologenclubsfeer en een borrel ..Gaat hene en tref ons op de 15e September..

(ps..de foto's zijn mislukt ..)