woensdag, maart 25, 2009

Troll 2

ach beste mensen, vrienden, kennissen.. het proathuus is niet meer wat het was..

maar waarom zouden we iets nieuws op poten zetten, dat kost alleen maar moeite.. nee.. ik zeg ..we klungelen wat door in de marge van het schuldvraagstuk..

zo niet ik beste lezers.. ik ga zonder een spoortje rancune door op dit ondertussen aan mijn googleaccount gekoppelde koekoekskindeke dat ooit een initiatief was van Eddy en Dianne..

Het is niet anders..

Door met Troll 2.. de slechste film ooit.. en dat is het ..de slechste film ooit..
er is geen enkel aspect aan deze film die de kijker ook maar een fractie van een seconde weet los te weken van dit allom oververtegenwoordige aspect.. een slechtere film is simpelweg ondenkbaar.. niets ..maar dan ook niets is goed aan deze film, behalve het feit dat de film extreem slecht is.. de film is zo slecht dat het een unicum en bewonderd wangedrocht is geworden.. ik zou gaerne ..waarde vrienden.. kennissen en sporadiche aanwaaiers, deze film in de nabije toekomst samen met u willen genieten..mocht het zover zijn dat onze heemstede ook maar enigzins een vorm van voltooing heeft bereikt dan zijn jullie allen.. ja allen! van harte uitgenodigt om jullie over dit extreem fraaie wangedrocht bij ons te komen verwonderen.. ..
met vriendelijke groet // Alchemist/ Rj