woensdag, januari 14, 2009

Tom Cruise

Tom Cruise.. ik heb wel wat met Tom Cruise.. wie niet ? tenslotte is het een beroemdheid met jah.. wie sage ich dass denn .. u weet wel.. een gepassioneerde instelling.. zo zag ik Tom laatst nog vol vuur praten over z'n club, de scientology club.. Tom was iemand die niet doorreed als er ergens stront aan de knikker was, Tom Cruise was die man , die in tegenstelling tot de anderen , uitstapte en de helpende hand bood.. en dat is dus nou net de strekking van de scientologyclub, zij kunnen helpen .. en dat vinden zij fan-tas-tisch!!?? maar.. ook een verantwoordelijkheid! onderschat het niet mensen!!.. "het kunnen helpen"

Welnu .. Valkyrie is Tom z'n laatste project, het vertelt het verhaal over de mislukte aanslag op Hitler. Tom vond het zelf een fascinerend spannend verhaal dat hem op het puntje van z'n stoel hield.. waarschijnlijk had hij er een vuist bij gebald en trilde z'n rechterbeen.. Tom doet namelijk niets zomaar even.. ook voor de film Valkyrie was er speciaal een oude duitser ingevlogen.. bovendien sprak Tom een paar regels duits.. ook heeft Tom een glazen oog in de film .. de godganse film is Tom aan het hannesen met dat oog,doosje in,doosje uit.. tis wellicht dat ik de film niet in z'n volle glorie mocht bewonderen.. een schokkerige handycam kijkt niet lekker weg.. ik zit er een beetje mee met de mate van invloed die een matig beeld heeft op de beleving van de film..

Affijn beste Lezer.. ga liever naar de Film slumdog Millionair..gelukkig mocht ik die wel in prima kwaliteit downloaden .. en die wil ik bij deze dan promoten.. een schokkende confronterende film met een romantisch draadje.. en nergens wordt de film ook maar voor een seconde herkenbaar als zijnde van de hand van de maker van Trainspotting.. tis dat ik het hoorde.. een meesterwerk.. meer dan dat.. een triomf.