zaterdag, maart 04, 2006

mooi spul..


Madonna wacht op Messias

3 maart 2006 10:18
- JERUZALEM -
De Amerikaanse superster Madonna wil een huis kopen in het Israëlische dorp Rosh Pina, waar volgens het Kabbala-geloof de Messias terug zal keren wanneer het einde der tijden daar is. Dat meldde het dagblad Yedioth Ahronoth vrijdag. Volgens de krant hebben vertegenwoordigers van de ster verscheidene malen contact gelegd met de eigenaresse van het huis. Madonna wil het gebouw renoveren en er een studiecentrum voor mystieke joodse teksten in vestigen. Madonna is sinds september 2004 aanhangster van de Kabbala-leer. De ster heeft kortgeleden besloten zich Esther te laten noemen en viert wekelijks de sabbat. Bron Nu.nl

Wintersporters vast in files


DEN HAAG - Automobilisten die dit weekeinde op weg naar de wintersportgebieden of richting huis vast komen te staan door de barre weersomstandigheden, kunnen beter een hotel zoeken. Of beter nog: helemaal niet vertrekken en wachten totdat het weer beter wordt. Dat adviseerde de ANWB zaterdag.

Agilitas dames goed getroffen.


Je moet het Jan Wienholts nageven, hij heeft z''n ogen niet in z'n zak zitten .

Met z'n pen heeftie in ieder geval Ineke feilloos in beeld gebracht, alhoewel Wendy toch het idee heeft dat zij de gene is die wordt gequote .
ondanks dat de foto compleet in scene is gezet geeft het toch een mooi beeld van deze sportminnende
volleybalsters met (bitter)ballen -passie.


vlnr. voorgrnd: Gerrit, Anne, Marloes(halfstaand,actrice!) Patricia, Mylene (rupze worden vlinders), Ineke en onze huisknuffel Wendy.

Achtrgrnd: vlnr: 2 onbekenden, Tom, barmens en rechts de twee fysio-specialistes Ilse en (glaskabeltje) Annemiek.

Hoeveel geld.

Hoeveel geld hebben jullie ongeveer nu ?