donderdag, augustus 02, 2007

PLEPTALK

mjah wazakzeggeuh.. de voorlopige conclusie aangaande project PLEP PLEPSI en weet niet wat nog meer .. is er nog belangstelling voor? heeft er nog iemand(TH) mee gedacht tussen het (vrijwilligers)-werk en de dagelijks moetjes en magjes door ?

Het originele flexim recept is een subtiele mag wel blijken.. los van TH's meesterlijke voorzet en dikwijls voorzienende bijdrages..(afgezien van de breindodende siccatief).. welke ik dus ook niet wil gebruiken.. bovendien is het volgens mij niet van invloed op de verwerkbaarheid..toch?)
is er naast het advies van C , om beenderlijm met oude sokken en mummie's te vermalen .. s'mijns inziens wat karig meegedacht.. oh ja de scheids is ook een bitumen believer..
praktisch gezien zou een product op bitumen en lijnolie ..kunnen werken.. maar het verwerken wordt een drama.. op het moment dat de PLEPSI soepel wordt is het verband weg.. ik zet m'n zinnen op een vaatje super-ingedikte Standolie van de firma V.. de prijs is zeer goed..(als voorlopig voorgeschetst) maar de vaatjes wat groot.. ik stel dan ook voor dat niemand overgaat tot het aanschaffen van lijnolie ..