donderdag, augustus 02, 2007

PLEPTALK

mjah wazakzeggeuh.. de voorlopige conclusie aangaande project PLEP PLEPSI en weet niet wat nog meer .. is er nog belangstelling voor? heeft er nog iemand(TH) mee gedacht tussen het (vrijwilligers)-werk en de dagelijks moetjes en magjes door ?

Het originele flexim recept is een subtiele mag wel blijken.. los van TH's meesterlijke voorzet en dikwijls voorzienende bijdrages..(afgezien van de breindodende siccatief).. welke ik dus ook niet wil gebruiken.. bovendien is het volgens mij niet van invloed op de verwerkbaarheid..toch?)
is er naast het advies van C , om beenderlijm met oude sokken en mummie's te vermalen .. s'mijns inziens wat karig meegedacht.. oh ja de scheids is ook een bitumen believer..
praktisch gezien zou een product op bitumen en lijnolie ..kunnen werken.. maar het verwerken wordt een drama.. op het moment dat de PLEPSI soepel wordt is het verband weg.. ik zet m'n zinnen op een vaatje super-ingedikte Standolie van de firma V.. de prijs is zeer goed..(als voorlopig voorgeschetst) maar de vaatjes wat groot.. ik stel dan ook voor dat niemand overgaat tot het aanschaffen van lijnolie ..

2 Comments:

At 3/8/07 19:37, Anonymous Anoniem...

het schijnt dat mijn broer morgen thuis komt..........kuj um eerdaags bellen oaver plep

 
At 4/8/07 01:53, Anonymous Anoniem...

Waarom leest u dit, terwijl u ook gewoon voor u uit kunt zitten staren? Amerikaanse wetenschappers weten het: u bent kennisverslaafd. Volgens hen reageert het brein op het moment dat u iets nieuws leert, op dezelfde manier als na het gebruik van opiumachtige stoffen zoals heroine en morfine. 'Als je iets probeert te begrijpen, is er niets aan,' zegt Irving Biederman van de Universiteit van Zuid-Californie, 'maar op het moment dat je het snapt, voel je je geweldig.' Als ware junkies blijven wij op zoek naar informatie, voor steeds weer een nieuwe kick.
Essentieel daarbij zijn de zogenoemde mu-oploide receptoren. Die bevinden zich in de hersengebieden die actief worden als we informatie proberen te interpreteren. Als dat lukt, komt het geluksstofje endorfine vrij in de hersenen. De endorfinen stimuleren de mu-oploide receptoren, en dat geeft ons een heerlijk gevoel. Tot het moment dat dat gebeurt, houdt een onderwerp onze aandacht vast.
De kick wordt minder als we dezelfde informatie een tweede keer tot ons nemen. Daarom is het minder bevredigend om een boek voor de tweede keer te lezen - tenzij je de plot de eerste keer nog niet helemaal begreep.
-----------------------------

zie dat heb ik ook.. shit..

A

 

Een reactie posten

<< Home