donderdag, augustus 28, 2008

Obama the Antichrist.

Als Obama niet wordt geëlimineerd dan wordt hij geheid de nieuwe president van de USA, Obama is daar zelf iig van overtuigd..
Op you tube is overigens te vinden dat Obama 'the antichrist' is.. dus.. das me toch ook wat.. das geen demonisering meer.. dat is gewoon .. ja wat is dat.. knettergek denk ik ..

Maar !! zou Obama de A-Christus zijn, dan kunnen we volgens een klein stukje openbaringen uit het grote sprookjesboek, nog een heel spectakel tegemoet zien.. namelijk ..een flinke decimatie van het aantal gelovigen.. en wie zit daar nu niet op te wachten.. toch.. vrije abortus.. stamcelonderzoek... dus dat is niet zo'n probleem.. nee nee, nu komt het pas! als slotstuk ! aan het eind der tijden ! .. dus net voordat het 'duizendjarig vredesrijk' op aarde zal aanbreken
(klinkt me toch ook ineens een beetje cynisch in de oren )

komt niemand minder ..dan .. de enige.. jaa.. u voelt het al ..DE echte !! JEZUS TERUG !!! potverdikkie.. dat we dat nog mogen meemaken.. fantastisch! Jezus gaat het daarna allemaal weer rechtzetten.. Obama gaat het vuur in samen met zijn valse profeet ..en dan is er feest ..denk ik ..

je zou het toch bijna gaan hopen.. het is wel een griezelig charismatisch glad manneke ..die Obama..

Nu ik nog leef