donderdag, april 10, 2008

A


tja.. bassaltpoeder door een cementpapje..das wel een prima topvloertje denk ik ..

C zullen we ons specialiseren in gegoten topvloeren ? beetje polijsten..diamant schijfje d'r bij ..wat water.. mooie kleurjes.. in gieten..is volgens mij wel een gat in de markt.. mandala's !!



ik snap alleen niet hoe ze vroeger die fraaie bording randen zo rond slepen..

Ik weet niet wat het is..

Ik weet niet wat het is..
Maar er is iets aan de hand.. één ding is zeker ..Ik verkoop nooit meer een fiets via marktplaats..Wat een drama.. mensen liggen een derde van de prijs te bieden.. mensen mailen dat ze "ECHT ser gintreseerd zijn!!!" , één dame leverde me een correspondentie op van bijna een a4tje lang, met haar getwijfel en gezeik over een extra batterij.. net nu ik het ding voor een habbekrats aan een man uit Goorle heb beloofd, beld de rijke stinker uit Zevenaar met de mededeling dat "we misschien niet te hoeven onderhandelen, het hangt er van af of mijn vrouw hem fijn vind fietsen".. ik heb het helemaal gehad.. ik heb ondertussen 30 x heen en weer kunnen bellen.. en dat alles omdat er iemand impulsief een fiets koopt .. Sommige vrouwen moeten gewoon iedere week iets nieuws, anders zijn ze niet gelukkig.. gadverdamme wat heb ik daar een hekel aan.!! Ook de aankopen via marktplaats gaan ongewoon irritant.. Ik doe gewoon een bod op een drietal stalen h-balken en krijg een mail terug waarin ik sjacheraar word genoemd!!! en dat zonder tegenbod, maar met de vraag om te bellen over het afhalen en dat alles zonder dat die persoon z'n nummer meemailt ! .. wat is dat toch met de handel tegenwoordig ? de mensen zitten me dwars de laatste tijd.. gooien zich zonder om te kijken voor m'n auto.. bellen nooit terug.. Gisteren vraag ik of de buurjongen even de Hosta's van z'n moeder wil helpen kruien.. (lang verhaal) de jongen loopt weg en komt nooit terug met m'n kruiwagen.. dan sta je daar met twee enorme pollen Hosta's en zie ik die etter gewoon binnen zitten.. met z'n petje..tis een feit.. de mensheid is irritant geworden op een enkeling na..

Gehavend reetje


Dit is dan de beste foto van de reeën, ik heb ze gefotografeerd met de nikon en de tamron lens AF 70-300.. lastig.. die reeën.. schemer dieren, voor een beetje foto moet ik waarschijnlijk eerst een lens van 3 mile kopen.. dus ik laat het er maar weer bij voor wat betreft de reeën.. na het croppen/inzoomen op de foto zag ik ook nog eens dat één van die diertjes er uit zag alsof het met een zeis was bewerkt.. dus..dat is de natuur dan.. waarschijnlijk te vaak besprongen o.i.d ..affijn
tja..