donderdag, augustus 21, 2008

Mijmerijen stopt ermee.

De verknochte doorklikker naar Mijmerijen zal de komende tijd hetzelfde verhaal bovenaan vinden.. Mijmerijen cq Juul heeft jongsleden te kennen gegeven 'niet de tijd meer op te kunnen brengen om haar schrijfsels gediciplineerd af te leveren'
Ach en wee voor de liefhebber die nog wel eens doorklikte naar Juliëtte's domein, om aldaar haar dagelijkse ontboezemingen te ontwaren.
Juliette begon twee jaar geleden aan wat al snel een persoonlijke strijd leek, tegen een grillige wereld die veelal werd geregeerd door tegenstribbelende auto's, een 'het op haar voorzien hebbend klimaat', charmante crooners, insecten en onvindbare betrouwbare mannen die zij iedere keer weer hoopvol dacht te ontwaren in de hoedanigheid van een stoere en lekkere stuntman of dan weer een hulpvaardige automonteur.
Ondanks haar creërend vermogen "ik ben wel een crea-bea" leek het af en toe alsof zij alles in haar omgeving vernietigde..






Bomen, wasmachines, vriendenliteratuur en muren moesten het ontgelden, evenals een uitgebreid scala aan uit en inwendig gepantserd en kleurijk kruipende fauna..
Die dingen die de mazzel hadden buiten het bereik te blijven van haar cool zilveren spacegimpen werden rücksichtsloos door haar duivelse kattenschare naar het hiernamaals gebracht..desondanks hebben we hier naar eigen zeggen te maken met een "teer en lief klein meisje, dat damnit! ook niet alles alleen kan"

duss.. afzijdig daarvan is Juul een gedoseerde reageerder die de spijker recht op de kop kan jassen, zo is ondertussen wel gebleken.. een kitty met de strot van een wolf en het hart op de tong en een frotlipje.. een strandschuimster en een liefhebster die middels google earth langs het huis van haar held fietst, die nooit zal zeggen waar ze het vandaan heeft en een rothekel heeft aan irri-tekenfilmstemmetjes, ze is er zo ééntje die je alle wolken laat zien en nooit echt helemaal in paniek raakt.. kortom, een eerste klas webmistress en een charmante kletskous.. hiermee sluit ik dit dankwoordje dan maar af.. namens alle Proathuuzers zal ik maar zeggen ..

houtkachels allesbranders

nog even wat aanbiedingen lokken middels google ads..
CV, stoken, speksteen, Tulikivi