vrijdag, november 09, 2007

Superstorm

ik vond het toch wel aanleiding eens contact op te nemen met interpolis.. al doorkiezend kwam ik uit bij een vriendelijke medewerkster van de rabobank.. ik vroeg haar of mijn huis verzekerd was bij een superstorm.. of was dat een natuurramp?.. volgens het meisje was ik gewoon verzekerd vanaf windkracht 7 en hoger..dus dat was wel een gerustelling .. windschade alleen is dus altijd gedekt.. ook al waait heel nederland weg blijkbaar.. "maar" vroeg ik haar, wat als er ergens een dijk doorbreekt.. dan is er sprake van een natuurramp volgens die clausule.. vervalt dan automatisch landelijk de dekking? ook al heb ik geen waterschade? "Nee, zei het meisje , ik lees gewoon met u mee hoor!.. alleen als u getroffen wordt door die dijkdoorbraak.. dan bent u niet verzekerd.. OK.. dus als half gelderland onder water staat, maar ik heb slechts dakschade, dan krijg ik dat gewoon vergoed? "Ja" zei het meisje.. dan krijgt u dat vergoed tot het vastgestelde bedrag.. "Woont u hoog?" vroeg ze .. want ze vond het wel een hele leuke vraag .
en nu resumerend weer eens ..vraag ik me een dag later af of ik wel m'n dak krijg vergoed als ook m'n vloer is geruïneerd.. toestanden zo'n superstorm.. wat een drama..
affijn m'n computer gaf er gister op resolute wijze de geest.. het aantal kleuren en vormen dat in bizarre patronen over de beeldbuis flikkerde was zeer verontrustend ook, mocht ik niet meer reageren dan issie dus echt overleden.. jullie weet er dan van ..
Grt A