donderdag, maart 06, 2008

GefeliCiteerd


nieuws van de dag..

Hirsch ballin gaat de verkoop van wietkweekspullen aan banden leggen, dus allemaal weer naar de praxis en het tuincentrum.

Ook is het terreurlevel vandaag naar 'substantieel' opgeschroefd Het continuerend patrouileren in Uruzgan en de creatieve uitwassen van 'Geert de sfeermaker' liggen hier aan ten grondslag..
maar ach.. om Erik Hazelhoff Roelfzema maar weer eens te quoten..
"best spannend toch?"

Verder krijgt Jeffrey Borrenbergs, eigenaar van de reusachtig dure (22.000 euro) en grote asherakat z'n troetel niet terug.. en daar ben ik erg blij mee.Rot op met die dingen ! ik ben erg op m'n kippen gesteld namelijk, je koopt er drievoor 6 piek en je hebt nog lekkere eitjes ook!

nog meer nieuws!!

Volgens Rita Verdonk moet de dame die er een hobby van heeft gemaakt om tasjesdieven plat te rijden niet worden vervolgd!! Volgens Rita moet men gewoon niet aan je tas of portefuille komen..wat er gebeurd is, is een "verschrikkelijk ongeluk !"
nou Rita .. dat is het niet.. dat mens is al eerder veroordeeld heb ik me laten vertellen, en een ongeluk heeft doorgans weinig opzet in het spel ..maar goed ..wat maakt het allemaal uit ? het debiele gemekker is dezer dagen toch niet uit de lucht te slaan..
is ook nieuws.. de uitgelekte fim van defensie. vanuit een apache worden een tweetal terroristen beschoten, die met een forse zak aardappels aan de haal gaan.. of wat is het ?