vrijdag, augustus 22, 2008

Een heerlijke conferance in dit godverdomde weer...



Labels:

Godverdomde kutweer

Heb ik hier de riolering blootgelegd.. 3 m2 grond verplaatst.. een enorm gat naast achter het huis.. sta ik te twijfelen of ik'm wel moet doorzagen.. godbehoede me dat ik nog een beetje voorzichtig ben.. nadat ik de inspectiedoos van de riolering op z'n kant had gedraaid om te zien hoeveel drek het leiding traject bevat.. en dat was teveel bleek toen het spul niet wegliep.. breekt me hier toch een hoosbui los verdomme.. de halve fundering spoelt bijkans nog net niet weg en gvd de hele kelder vol met stront..

oorzaak een propje mos met takken dat de dakafvoer van de buren blokkeerde .. wat een zondvloed godnonderju.. ik schijt 7 kleuren stront hier.. verdomme

Maarten van der Weyden.

Moreel gezien is het haast niet mogelijk om naar de spelen te kijken.. al dat geweld op de achtergrond..Kijkende naar al deze sportieve kanjers zie ik toch interessante zaken..neem nu de vrouwen die medaille-technisch zoveel meer presteren dan de mannen..das toch apart..Al die mannelijke sporthelden die stuk voor stuk , nederlaag na vernedering moeten slikken.. uitgerangeerd blijken, niet mochten opdraven, te gretig waren, ellebogen in gruzelementen trokken en ga zo maar door..
Gelukkig voor ons (mannen) is daar nog de boomlange Maarten van der Weyden die 7 jaar geleden op sterven na dood was.. Als een soort wetenschappelijk vlaamse test-reus loopt de man geconcentreerd voor de gripzoekende camera langs, je merkt aan alles dat maarten een soort ozon rond zich heen heeft radiëren. Hij straalt de zuiverheid zowat uit.. ik vermoed zelf dat hij zoveel zuurstof opneemt dat alles in z'n omgeving steriel wordt.. anders kan ik het niet verklaren, dat effect dat deze man op zijn omgeving heeft..Zet'm bijvoorbeeld naast Pieter Dinges..(die oudzwemmer) en pieter degenereerd voor je ogen tot een soort kraaiend infantiel wezentje.. Heel vreemd..