maandag, februari 12, 2007

Camel

Dag beste proathuuslezers.. ik heb een onverwacht flard energie opeens..en dit zal ik gebruiken om u te vergasten op een handgetypt schrijfsel..

Ziet u ..het is een spontaan schrijfsel..het gaat niet over de heerlijke spinaziepasta of de badkamervloer.. nee het gaat over die 3 jonge mensen die ik vannacht zag op weg naar de pomp voor een pakje camel..

twee van deze jongeren spraken met elkaar .. bij een tuinpoort in de nevels..
Het was duidelijk dat de jongen bezig was 'weg te gaan' het meisje droeg een wit truitje op een witte broek..ze had haar armen gevouwen tegen de koude.. Het hoofd van de jongeman was onverwacht grof van uitstraling.. in een fractie bij het passeren zag ik de vette neus en de borstelige wenkbrouwen in zijn door kroes omhulde fatsige hoofd.

De derde jongere die ik graag wil noemen , was ikzelf.. Ja beste proathuuzers.. ik kwam mezelf tegen! Ik was een jaar of 23 en had mijn brommer uitgebreid geparkeerd bij een pomp die buiten werking was.. ik stond lacherig aan het loket me een partij te schamen voor niks .. links van mij stond een man met bevlekte kleding die ik had kunnen zijn..alleen wist ik dat niet ..nog niet .. en zo mezelf bestuderend dacht ik
terugrijdend na .. Wat had ik kunnen doen.. wat zou ik hem zeggen.. wat stond me te wachten.. Wat zou ik veranderen aan mezelf, als ik terug kon.. want daar kwam het op neer..
Hoeveel mensen hebben zich niet ooit in mij herkend.. iets in het doen en laten..de houding.. en gedacht zichzelf te zien.. ik zoek in m'n geheugen naar een wildvreemde die me ongevraagd plots van goed advies heeft voorzien..ooit.. ik zoek nog steeds..

Het stel stond er nog steeds.. bezig 'weg te gaan'..zij had het ondertussen ongetwijfeld nog kouder dan daarstraks..

Handig.

je zou toch gek worden van geluk ?
gevonden met deze code:
*
?intitle:++index.of? mp3(en hier komt dan de artiest van goesting)
*
gooi het hele zooitje google in
ff zoeken..en voillataah!!!

dat scheelt weer het opstarten van Lime-dinges en het online zetten ..
handig of handig ?
*
A