maandag, augustus 08, 2005

Collodiaal zilver

Colloidaal Zilver is géén geneesmiddel of wondermiddel en het wordt hier dan ook niet als zodanig aangeboden.Als U ziek bent moet U een huisarts raadplegen.

Volgens een rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) uitgebracht in sept. 1996, staan infectieziekten op de eerste plaats in top-tien van de doodsoorzaken. Dr.B.R.Bloom een Amerikaanse hoogleraar in de microbiologie en immunologie en een vooraanstaand deskundige op het gebied van infectieziekten schetste tijdens zijn voordracht "De Anatomische Les" in het Concertgebouw te Amsterdam in nov. 1996, een verontrustend beeld van toenemende infectieziekten en een ontoereikend arsenaal van antibiotica. Zijn publiek voornamelijk apothekers, artsen, medisch specialisten, studenten geneeskunde en farmacie waren onder de indruk van zijn betoog. Na afloop toen we de zaal uitschuifelden, hoorde ik achter mij zeggen "Dat het erg was wist ik, maar dat het zó erg was wist ik niet"



Het is laat, maar ik dacht , ik zet dit er nog even op met een paar lappen tekst en een link of twee, misschien is er iemand door geboeid , in geïntresseerd , of heeft nog zin om met electronica in de weer te gaan.

Via een colega kwam ik op dit onderwerp, en de lange geschiedenis van zilver als antibioticum wekte mijn nieuwsgierigheid, alsmede verhalen zijdelings gerelateerd over blauw bloed, egyptenaren en cowboys (die een zilveren dollar gebruikte om hun melk te reinigen) spraken mij aan, er is veel over te zeggen ongetwijfeld, maar dient niet al te licht genomen te worden.

Het menselijk lijf werkt perfect en het gezegde : don't fix it , if it aint broke , is er een die de eeuwen zal trotseren Moet ik er nog aan toevoegen dat nulenergie een besmette naam is ?

nog wat linkjes

http://www.colloidaalzilver.nl/pag2.html
http://homepages.together.net/~rjstan/
http://www.nulpuntenergie.net/dng/colloidaalzilver.htm

Wat is precies CZ of zilvercolloïd? Colloïden (of colloïden) zijn uiterst kleine deeltjes van een stof ter grootte van enkele moleculen, die in een andere stof, meestal een vloeistof of gas, niet sedimenteren als gevolg van hun geringe gewicht, maar homogeen verdeeld blijven zweven. CZ is zo een colloïdale oplossing van zilverionen in water. Waar in het verleden colloïdaal-zilveroplossingen ook werden bereid uit diverse zilververbindingen (o.a. zilvernitraat) wordt momenteel CZ het gemakkelijkst, zuiverst en goedkoopst via elektrolyse gemaakt. Het CZ bestaat dan alleen uit positief geladen zilverionen in water. Omdat geen andere negatieve ionen aanwezig zijn die een schadelijke werking zouden kunnen hebben op de mens of op het CZ, wordt zo een uiterst effectieve CZ-oplossing bereid, die al in zeer lage zilverconcentraties werkzaam is, en bovendien zeer stabiel is door de onderlinge afstoting van de zilverionen waardoor ze niet samenklonteren en gaan uitzakken.

Ik verwacht niet dat iedereen zich hier onmiddelijk op zal storten, misschien leuk voor de" long run", heb je d'r verstand van, ervaring mee, een mening over ..ik hoor het graag

Nogmaals ga d'r niet mee aan de gang zonder je er in te verdiepen, hang niet om het even een verzilverd lepeltje in een glas, er wordt gewerkt met gedemineraliseerd water voor inwendig gebruik en met zilver dat voor meer dan 99% puur is, en zelfs dat dient gereinigd te worden.

Groeten R-J.

Edit : Wo 17 augustus 2005

Dit is de proefopstelling 3x9 volt baterijen in rij gezet, Het zilver kostte 5 euro, 50 centimeter, batterijen iets van een tientje, 27 volt er door, in een glas gedemineraliseerd water , belletjes op de min pool, een zweem komt van de pluspool, bijgelicht met een gelig lampje, oogt een beetje goor, zo smaakt het ook.. industrieel. de reactie komt traag op gang, maar versnelt zich gestaag.


Ik zal later wel weer eens bericht doen van de resultaten.

met vr groet Rj

23 Comments:

At 4/8/05 19:00, Blogger Alchemist...

Volgens mij heb je je zelf al opgeworpen als proefkonijn en is het experiment jammerlijk mislukt en heeft het een deel van je linker hersen kwab aangetast. Bestaat er ook een anti-dope waardoor je weer snel de "gewone r.j. " voor ons zien die alleen praat over zijn interesses over poep en pies. Deze substanties zijn eenvoudiger te analiseren en de werking is al sinds de schepping bekend.

 
At 4/8/05 22:50, Anonymous Anoniem...

alsjeblief nie anoniem posten over poep en pies , vrgr eddy

 
At 5/8/05 01:07, Anonymous Anoniem...

Wat is het toch een lekker ding..
Welkom Dian, ik had je al gemist :)

 
At 5/8/05 16:26, Anonymous Anoniem...

o zo!

 
At 5/8/05 16:27, Anonymous Anoniem...

ja ja

 
At 5/8/05 16:28, Anonymous Anoniem...

Ja ik wilde vragen aan de UVF hoe het toch komt dat ie zo in zilveratomen geinteresseerd is geraakt.

 
At 5/8/05 17:29, Anonymous Anoniem...

Welkom Markus Shygulla,

tja in de laatste week voor zijn ontslag kwam een collega naar me toe, met de broeierige opmerking dattie nu toch iets gevonden had..
Ik zeg "wattan?"
hij zegt
"dat zal ik je vertellen! "
Affijn een heel verhaal over positief geladen zilverdeeltjes die alle lichaams-on-eigen elementen in het menselijk lijf met een "lichtflits" zouden uitschakelen.
Ik dacht nog, daar gaatie weer, je moet weten dat deze man een expert is op het gebied van "Watergeheugen", "electronica"
(heeft naar eigen zeggen eens een enorme knal veroorzaakt met een Tesla-apparaat)

(wordt vervolgd)

 
At 5/8/05 17:56, Anonymous Anoniem...

Het geheugen van water... Heel vaag begint er bij mij een lichtje te branden. Dat H2O-molekulen zich bij bepaalde muziek in een zekere volgorde gaan rangschikken....
Of hebben we hier met iets geheel anders van doen?

 
At 5/8/05 19:37, Anonymous Anoniem...

Hoppa Geen idee Markus, zijdelings zal het wel op het zelfde neerkomen .
Ik zal het wel proefondervindelijk moeten uittesten, ik vind het hele verhaal van zilver als "ontsmetter" toch zeer plausibel het wordt aangewend in filters, de NASA werkt er mee naar het schijnt).Goudinjectie's zijn ook algemeen gebruik, Ik ben gewoon nieuwsgierig of dit een middel is dat serieus wordt weggepoetst door
farmaceutici.maar ja wie zal het zeggen ..

 
At 5/8/05 19:56, Anonymous Anoniem...

Ik vind het gewoon fascinerend,
Ik heb een paar boeken over kruiden,gifplanten,enz toen ik 16 was stond ik al parelmoer op te lossen met citroenzuur, dat zou de huidstructuur van helend weefsel geleiden en zodoende littekens voorkomen.
Ik denk dat het een soort "tik" is.

http://www.menphis75.com/images/foto_varie/muppetshow2.gif

 
At 5/8/05 20:51, Anonymous Anoniem...

HEE ROELOF misschien is het iets voor op de wikkiepedia...

 
At 5/8/05 22:50, Anonymous Anoniem...

Roelof de Alchemist!

 
At 5/8/05 23:09, Anonymous Anoniem...

http://www-personal.umich.edu/~mule/smurfgen.html

Hans de intervieuwer !

ps toch lijkt het me handig ,
met 2 draden zilver en 3 stuks 9 volt batterijen kun je overal water ontsmetten of een reinigingsmiddel maken.

Ik had net iemand va n Aalbers aan de lijn (22:30 !) hè die dachten zeker dat ik kruiwagen vol nodig had , kost dat spul 2 euro per gram..

Alléé de groetjes maar weer

Wordt vervolgd

ps Naat jij hebt ook een hele leuke smurf naam !

 
At 5/8/05 23:29, Anonymous Anoniem...

de smurfnaamgenerator sucks heavy !

 
At 6/8/05 09:56, Anonymous Anoniem...

ik snap het niet meer , of ligt dat aan mij

 
At 6/8/05 14:50, Anonymous Anoniem...

je moet denk ik even het adres van de smurfgenerator naar google slepen of kopiëren, ps de google toolbar is daar erg handig voor.


http://www-personal.umich.edu/~mule/smurfgen.html

 
At 6/8/05 22:06, Anonymous Anoniem...

kun je er ook opeltjes mee schoonmaken?

 
At 7/8/05 13:53, Anonymous Anoniem...

Misschhien kan de Maestro aankomende donderdag even met zijn beschmützte verhicel langskomen, als alles goed gaat heb ik dan een testopstelling klaar staan.
Ik heb zowieso een prangende vraag voor deze gitaar virtuoos, ik zoek nm muzikanten die een belangrijke gebeurtenis luister willen bijzetten. (Het is nog topgeheim,dus ik ga Üntergraunds)

 
At 7/8/05 21:16, Anonymous Anoniem...

http://www.pcent.de/aldifan/

speciaal voor de AldiSud man !

geen dank.

 
At 8/8/05 19:16, Anonymous Anoniem...

Ja, die smurfgenerator is leuk!!!!!!

 
At 10/8/05 15:01, Anonymous Anoniem...

Shit zeg, de maestro hoeft niet langs te komen met z'n opeltje, ik kan de vlaggetjes wel weer opbergen.
Aalbers gooit Roet in het eten,
"U bent me voor meneer, ik had de leverancier gisteren aan de lijn en die hebben een levertijd van ongeveer een week"

..

 
At 19/8/05 16:36, Anonymous Anoniem...

Het zilver is ondertussen binnen, maar om de kwaliteit te waarborgen moet ik dus naar de waarborg in Utrecht geloof ik, dat gaat me iets te ver voor nu, maar voor inwendig gebruik ga ik het goedje niet gebruiken, ik heb het gebruikt als natte pressuur op een traag helende knokkel die door een hardhandig contact met een schuurband(3weken geleden) aardig was opengelegd, de resultaten zijn bemoedigend vrijwel onmiddelijk na het contact lijkt de boel tot rust te komen, maar ik weet niet zeker wat verbeelding doet.In ieder geval lijkt ..het helingsproces zich te optimaliseren.
Verder is er nog een test gestart met een plak ham met colibacteriën, en heb ik het uitgeprobeerd als deodorantvervanger, maar dat sorteerd geen enkel effect.

 
At 1/10/05 19:02, Blogger Alchemist...

Als eindconclusie edit ik hier tenlange leste en ten overvloedde dan nog maar, dat ik over collodiaal zilver echt totaal niets zinnigs kan zeggen..

leerzame feitje is echter wel dat je bv door een hele serie van die batterijen in lijn te zetten een aardig voltage kan opwekken..

dat zout water geleidend maakt..

het verzilveren van objecten een koud kunstje is..

groetjes

alchemist

 

Een reactie posten

<< Home