zondag, september 04, 2005

Huntenpop












Bij deze een paar teleplaatjes
van enkele Huntenpopartiesten.
Moeizaam bij elkander gesprokkeld,
de fotograaf in kwestie is een tikkie
brak..

7 Comments:

At 4/9/05 18:47, Anonymous Anoniem...

Het was voor mij maar ook voor R.J de eerste keer Hunten pop, maar zeker niet de laatste keer. Het is een grappig pop festival en erg relaxt en dat zo dicht in de buurt. Bier normale prijzen en een patatje met of met currie en uitjes idem. Waar vind je dat nog!!!
Ik ben volgend jaar weer van de party.

 
At 4/9/05 19:56, Anonymous Anoniem...

Vertel eens, welke artiesten zien we allemaal op deze foto's.

 
At 5/9/05 02:29, Anonymous Anoniem...

euhhhh, dat zoeken we weer even op, in ieder geval de schone basiste van Nova Star (helaas voor het laatst op de planken bij Nova Star, misschien ook maar goed ook want de zanger is een PEDANT MANNEKE). Er waren problemen met het geluid, het eerste kwartier, wat natuurlijk heel vervelend is voor de band en dat liet de zanger ook duidelijk merken, wat de sfeer in de band niet ten goede kwam. Erg jammer. De andere band met o.a. de foto met de man met de baard zijn de admiral Freebee ook uit Belgie. Goede gitaar muziek en een ruige rouwe stem van de zanger. Erg leuke band, wat leeft op het podium.
Dan de laatste band die we gezien hebben was Madruguda uit Noorwegen. (vent met kale kop) De bassist leek trouwens op een knotwol met Bakkebaden of was het een kruising tussen Beethoven en Albert Einstein. Ik weet niet wie hij wilde uitbeelden, ben er niet achter gekomen. De muziek een beetje beinvloed door, ja hoor, de jaren 80. Helaas stond de microfoon in het begin van het optreden wat zachtjes afgesteld, zodat zijn stem niet helemaal uit de verf kwam. Maar misschien hoort dat allemaal wel bij Hunten pop. Wie perfektie zoekt moet dus maar naar de grote popfestivals in het land. Helaas hebben we niet meer bands gezien. Want rond half twaalf in de avond hielden de bands op met spelen en dan is het nog na drinken op het veld en daar krijg je dan een zware kop van de volgende dag. Maar daar kan Roelof meer over vertellen o.a. welk effect alcohol op je lichaam heeft na 2 avonden flink consumeren.

 
At 5/9/05 17:40, Anonymous Anoniem...

wie wah ? ';..

 
At 5/9/05 18:41, Anonymous Anoniem...

Admiral Freebee..

Dat klinkt volges mij echt goed.
Als je met zo'n camera staat, pak je de boel anders op, je bent dan
maar half aanwezig zogezegd.
Maar bij vlagen dacht ik toch getuige te zijn van geschiedenis
aldaar. "Kontschoppers" zijn het..

Verder houdt Dianne zich in,in mijn beleving was het optreden van Novastar ronduit dramatisch, tjeezus wat een gespannen gast die leadmenner! Daar zat iets flink mis in die band, Toen de zanger aan het eind als eerste het podium verliet begonnen ze pas te spelen..

 
At 5/9/05 21:06, Anonymous Anoniem...

http://admiral.stijnshome.be/

 
At 14/9/05 18:10, Anonymous Anoniem...

Nee, de muziek was gewoon goed! :)

 

Een reactie posten

<< Home