vrijdag, maart 03, 2006

In Slaap.


Wellicht treft U op het underground forum
nog inspiratie..
Djurovski heeft Muurverf gekocht in de kleuren
paars en levendig groen..
Lees er meer over op het

3 Comments:

At 4/3/06 12:19, Anonymous Anoniem...

Hebben zij ook nog verhuizers, beunhaasjes nodig om hun nieuw paleisje interichten? Ik bied mij vrijwillig aan.

 
At 4/3/06 16:54, Anonymous Anoniem...

Altijd fijn als je hulp krijgt uit ... hoek!

mocht je "omhoog" zitten dan hoor ik het wel, dan wil ik de pick-up en klauwen wel voor transport aanbieden , ik ben dol op gevulde koeken en plastic bekertje koffie !

grt R-J

 
At 7/3/06 11:56, Anonymous Anoniem...

Ja, ik zie inmiddels groen en paars. Ook een likje rood is op z'n plek gekomen. Vandaar dat ik niet eerder heb kunnen reageren op jullie bijzonder vriendelijke hulpvaardigheid. We zijn al een aantal dagen flink druk in de weer geweest en willen zaterdag de spullen van ons beider overhuizen. Ik kan alleen nu niet inschatten hoeveel werk dat zal zijn, omdat we al een aantal zaken tussen de werkzaamheden door aan het overhuizen zijn. Ook krijgen we zaterdag al hulp van broer en zwager dus ja… wat zal ik zeggen…

Verhuizers opgelet; gevulde koeken, roze koeken, wat voor koeken dan ook, plastic bekertjes koffie (en eventueel ook wel andere koffie) en al het andere onmisbare zoals bier, sappen en nutten zullen zaterdag wel voor handen zijn aan de Wilhelminastraat nummer 42 te Doetinchem.

Voor wie zich geroepen voelt is dit uiteraard een uitnodiging, al was het alleen om je eventuele nieuwsgierigheid naar ons stulpje weg te nemen.

 

Een reactie posten

<< Home