maandag, juli 20, 2009

Kutfilm

De vijfde Harry Potterfilm werd zo'n beetje aanzien als een opwarmertje voor de zesde film. Er werden in Harry Potter and the Order of the Phoenix immers stevige fundamenten gegoten om in deel zes pas echt alle registers open te kunnen trekken. Meer dreiging, een snuifje horror, steeds complexer wordende puberale verwikkelingen,... We keken dus wel een beetje uit naarHarry Potter and the Half-Blood Prince. Twee jaar wachten voor niets, zo blijkt, want in wat gegarandeerd de meest langdradige aflevering is uit de serie, gebeurt in essentie vrijwel niets. Om maar te zeggen waar het op staat: dit is een overbodige film geworden.

KLIK

4 Comments:

At 25/7/09 13:32, Anonymous C...

Nou, Boris was er wel over te spreken...
Maar alla, de jeugd is geneigd tot adeptie en dus kritiekloos...

 
At 25/7/09 14:19, Anonymous Alchemist...

ooh.. nou ik vond het bij tijd en wijle dermate ongelukkig aan elkaar geflanst dat ik het gevoel had, dat ik op de hak werd genomen.. sommige stukken waren ronduit hilarisch saai.

maar goed, het acteerwerk van zelfs Emma Watson was best ok..en er zat ook wel wat humor in.. maar het lijkt alsof alles wat ok was, ten koste ging van de totaal sfeer.. de film voelt als los zand.. ieder verband is zoek.. best vreemd.. want het is de zelfde rigisseur als de vorige film..

 
At 28/7/09 12:13, Anonymous C...

Ja kerel...aan mij is de HP-hype totaal niet besteed dus ach...achenebbisj...

 
At 28/7/09 23:28, Anonymous Peetje Bopcorn...

och.. best leuk..filmpje kijken.. een beetje popcorn eten..

gezellig vooral.. dat is het .. gezellig..

 

Een reactie posten

<< Home