vrijdag, november 18, 2005

uitdaging

Rj Eddy en Naat publiceren regelmatig wat op dit mooie forum. . . . . is er nog iemand anders op dit blog die ook eens iets fijns wil plaatsen, en dan bedoel ik een nieuw item/een nieuwe topic..........ik verheug me er op.

6 Comments:

At 18/11/05 23:13, Anonymous Anoniem...

ze is mij vergeten..

 
At 18/11/05 23:21, Anonymous Anoniem...

Ik ben een dusdanige digibeet dat het voor mij -hoewel ik anders zou willen- onmogelijk is.

 
At 18/11/05 23:48, Anonymous Anoniem...

beste graf von L
un digbeet ben je echt niet...het underground gebeuren en het VS is echt geweldig.....ps naat wil het wel uitleggen..ik kan ut nu ook!

 
At 18/11/05 23:56, Anonymous Anoniem...

Dank je, Scheids, voor deze mooie woorden. Maar ondanks het undergroundgebeuren en het VS blijf ik toch gewoon een digibeet: de webmaster plaatst het VS op de undergroundsite. Het enige wat ik doe is een stuk digitale ruimte volschrijven. Dat gaat me een stuk beter af. Vraag mij niks over techniek. Vraag mij al helemaal niks over computers!

 
At 19/11/05 00:03, Anonymous Anoniem...

Ik ben ook vergeten hoe het ook al eens weer moest, vroeger was hier een knopje!!
vandaaruit kon men zich nestelen achter het dashboard, en dan het gele kruisje en dan bedacht je een ding voor de foto en een woord, en dan had je al heel wat, maar ja , het knopje is weg, en dat is jammer want ik had een fraaie pannekoek in gedachten en drie woorden , die woorden hadden in principe geen bal vandoen met de pannekoek, maar ik dacht ,nou ja het verband bedenken ze zelf maar..
Ook kreeg ik vandaag nog een request voor het adres van praathuus, men was blijkbaar langsgeweest om de foto's te bekijken van de Brulfte van ons Willem en Nanette die gezamelijk overigens gister een nieuw meisje hebben gekregen, (ik mag geen "nemen" meer zeggen)'jaja

enfin waren ze blijkbaar het adres kwijt, ondertussen zag ik dat de gehele bijdrage mijnerzijds verloren was gegaan en uit de archieven was gewist.

dus enfin ik typ termaar eens oplos

 
At 19/11/05 00:05, Anonymous Anoniem...

we zijn nu op undergroundsite

 

Een reactie posten

<< Home