vrijdag, november 04, 2005

georgina's stinkende poes

Georgina Verbaan met haar stinkende poes..
Georgina's poes stinkt en placeert onwelriekende
goed te determineren, groene "spletch" klodders, via de slokdarm op diverse soorten
meubilair en vloer.

9 Comments:

At 4/11/05 17:47, Anonymous Anoniem...

Het valt me op dat het Praathuis veel aandacht besteed aan campvrouwtjes. Ze worden zodanig gepresenteerd dat de enige reactie die acceptabel lijkt hoongelach is. Vandaar mijn tegendraadse reactie bij Mariah. Toch schijnt het mij toe dat Praathuis' belangstelling voor deze wezens naast verafschuwing ook een onderbewuste fascinatie in zich heeft: als ze dan zo betekenisloos zijn, waarom dan toch al die aandacht?! Denk daar eens over na.

 
At 4/11/05 19:31, Anonymous Anoniem...

sprakeloos..........

 
At 4/11/05 21:15, Anonymous Anoniem...

Het is niet meer dan hype,als ze maar niet een blog gaan maken over deze vrouwtjes!

 
At 4/11/05 21:17, Anonymous Anoniem...

ik zol wel un blog wille met die vrouwkes

 
At 4/11/05 21:23, Anonymous Anoniem...

met spoed een dierenambulance regelen!

 
At 4/11/05 23:28, Anonymous Anoniem...

is dat niet de kat van toledo?

 
At 4/11/05 23:53, Anonymous Anoniem...

Het Georgina topic staat volledig
los van het "lachen met Mariah Topic".
Feitelijk is het "Georgina topic" een samenvatting van Georgina's eigen verhaal, vrijwel letterlijk zoals ze dat zelf heeft gepubliceerd..
In beide gevallen is het Praathuis
juist genegen geweest iedere sturing in de beleving van het gebodene te minimaliseren, en herkent zich dan ook niet in de aantijgingen hoongelach te willen losweken, sterker nog ..
Het praathuis maakt zich als vanouds sterk voor die kwetsbare groep die helaas geen stem heeft.

Het praathuis ziet in Georgina de meeuw boven het kielzog van de reusachtige walvis..
De walvis van minachtend beter weten.

 
At 5/11/05 10:13, Anonymous Anoniem...

Het praathuis wil eraan toevoegen dat het zich bewust is van de stijlfout door het woord kielzog meer dan één keer per jaar te gebruiken..

 
At 5/11/05 11:11, Anonymous Anoniem...

maar het praathuus kan daar niet mee zitten daar de hele zin toch in geen velden of wegen in de buurt geraakt van de boodschap die werkelijk uit gedragen diende te worden , namelijk dat het praathuis slechts populistisch inspringt op het feit dat deze bekende poppendame(Georgina) feitelijk toch al om de haverklap opduikt als pseudoniem voor de domste uitlatingen.Het praathuis maakt er ondertussen weer veel te veel woorden an vuil, maar het ergerd zich groen en geel aan de vrijheid die de nederlandse media consument zich denkt te kunnen permiteren met het stigmatiseren van publieke figuren.. vandaar
Het praathuis wil ook eigenlijk een spreekbuis zijn voor "ten onrechte voor achterlijk bestempelde celebriteiten."
de zogenaamde TOVAB's terzijnertijd zal dat nog uitgewerkt worden , voor nu wil het praathuis het hier even bij laten.Tevens wil het praathuis een ieder eraan herinneren dat het wacht woord dat toegang biedt tot het creatieve centrum van het blog geoon proathuus is en een ieder de balance tenalle tijden in een andere richting kan doen omslaan door een eigen bijdrage te leveren.
Het praathuis ziet ongekende mogelijkheden in een vaste rubriek van M.Shygulla die een mooie samenvatting zou geven van actuele nieuwfeiten, het praathuus is dermate gecharmeerd van Shygulla dat het zelfs overweegt om deze man een vaste illustrator aan te bieden..Enfin dat is natuurlijk alles toekomstmuziek..

 

Een reactie posten

<< Home